PERHATIAN: Khas untuk pemilik rumah yang ada masalah nak design rumah idaman, ini berita baik untuk anda.
TERINGIN NAK ADA RUMAH DENGAN REKAAN INTERIOR DESIGN IKUT CITARASA SENDIRI?
Tapi tak cukup bajet nak hire interior designer profesional?
Sebelum itu, kami nak tanya
ADAKAH ANDA…
Baru je dapat kunci rumah tapi tak tahu cara nak design interior rumah dengan betul?
Rumah yg dah bertahun duduk ada masalah susunan interior tak praktikal & design outdated, tapi anda risau nak renovate takut kos tinggi?
Dah cuba survey kos nak “hire” interior designer tapi harga terlalu mahal lari bajet?
Langsung tiada idea nak start design interior rumah? Dah cuba google & tanya kawan, tapi masih “blur”?
Takut nak “acah-acah pandai” design interior sendiri, tapi akhirnya hasil carca-merba sampai rugi ribuan ringgit terpaksa touch-up balik.
Jika anda jawab “Ya” kepada salah satu daripada masalah diatas
JANGAN RISAU!
Kami ada penyelesaiannya…
MEMPERKENALKAN
Pertama Di Malaysia
Dihasilkan oleh Syarikat Interior Design Profesional
Bagaimana IDW Design Collection dapat membantu anda, sila tonton video penerangan IDW ini
4 ITEM DI DALAM IDW DESIGN COLLECTION
200+ DESIGN AREA
Template digital eksklusif design area yang sesuai dengan struktur rumah di Malaysia, menggunakan idea & konsep design yang kontemporari.
200 Design Area “How To Steal This Look”
3D INTERIOR DESIGN
Lebih dari 200+ idea dan konsep dalam bentuk 3D render untuk anda pilih sebagai design yang kena dengan citarasa di hati.
Salah satu 3D Interior Design dari 200 pilihan
2D DESIGN FLOOR PLAN
Floor plan struktur bentuk ruang dalaman rumah untuk bantu anda “visualise” bagaimana rumah impian anda bakal di renovasikan.
Floor Plan maksimakan penggunaan ruang
DETAIL DRAWING
Drawing lengkap reka ruang dalaman untuk kontraktor, tak perlu tambah modal untuk lukis drawing baru, hanya “plug & play”.
Detail Drawing yang teliti dari semua sudut
FB GROUP SUPPORT
Sebelum atau selepas renovasi, anda bakal dapat group support “lifetime” untuk sebarang pertanyaan rumah idaman anda.
FB Group Support yang sangat responsive
INI KELEBIHAN BILA ANDA GUNA IDW DESIGN COLLECTION
Tak perlu habiskan masa untuk fikirkan konsep yang ideal dengan reka ruang dalaman rumah impian anda dari kosong lagi.
Dapat ilmu dalam reka bentuk dalaman dan tak risau lagi di tipu oleh janji-janji manis pereka design & kontraktor.
Boleh “visualise” reka ruang dalaman rumah tanpa perlu keluarkan duit lebih untuk kos 3D dari designer.

Proses renovasi rumah idaman lebih cepat, boleh guna template digital 200+ area design ni terus pada kontraktor. Best kan?

Ada group support yang membantu sebelum atau selepas renovasi. Soalan? malam pun diorang respon! Paling penting keahlian “lifetime”.

“Wow! Menarik template interior design ni. Tapi siapa IDW ni sebenarnya, apa pengalaman yang diorang ada?

YA! SEHINGGA KINI IDW TELAH MEMBANTU LEBIH 827+ PEMILIK RUMAH

IDW Design & Build adalah firma reka bentuk dalaman profesional yang berpusat di Seksyen 7, Shah Alam.
LEBIH DARI
0
TAHUN DALAM INDUSTRI
Tersiar di saluran utama Malaysia
Turut mendapat liputan akhbar Utusan Malaysia
Artikel berkongsi rahsia kejayaan
Kerjasama dengan kontraktor bangunan ofis
Meeting project di HQ IDW

Design Expo

Kolaborasi bersama developer seperti Ecoworld

Antara contoh design floorplan IDW
Site visit
Team briefing di site
Brainstorming team IDW

Memberi idea kepada team

“IDW Design fokus kepada kesempurnaan reka bentuk dalaman melalui inovasi teknologi dan asas kemahiran yang unik membolehkan syarikat mencapai kejayaan dalam pelbagai projek.
Saya juga percaya mengubah kehidupan orang dengan mengubah ruang dalaman rumah mereka lebih memberi impak dalam kehidupan seharian.”
IDr Lokman Hakim
CEO IDW Design
SELEPAS INI HIDUP ANDA AKAN BERUBAH
Nafas baru! Lepas ni balik dari kerja dah tak pening. Paling best bila masuk rumah yang di renovasi mengikut citarasa hati, tenang je rasa…

Dah tak rasa segan nak ajak tetamu datang ke rumah, nak buat meeting atau dinner pun tak ada masalah. Paling meriah time perayaan berkumpul dengan family!

Try and Error? Kenapa perlu lalu error kalau boleh dapat  panduan dari 200 design sebelum renovation!

Fasa kehidupan berubah, tapi bila dapat design rumah yang praktikal ni senang, tak payah nak fikir untuk ubah sangat struktur reka dalaman tu.

Untuk yang perlu, lebih mudah untuk mula plan belanjawan renovasi design seterusnya dengan template digital 200+ design area mengikut kesesuaian.

Rasa macam tak percaya?
JOM TENGOK SENDIRI TESTIMONI PELANGGAN IDW

“I cari designer yang kita tengok tu nampak mahal, nampak mewah, nampak berkualiti yang kalau kita ketuk-ketuk tu tak bunyi lah belakang dia.”
Founder Noir Beauty & Health

“Kalau I ada nak buat apa-apa rumah pun lepas ni, akan cari IDW. Mereka dengar kehendak kita, mungkin apa yang kita nak tu tak sesuai, tapi they comeback with better solution & idea.”
Pn. Nora

“Rumah sebelum ini saya buat ID sendiri, cuma bila takde kepakaran nampak mcm lain, tapi bila ada yang pakar mcm IDW buat, hasilnya di luar imaginasi! Wow ini kah rumahku?”
Pn. Silawati

“Rumah saya ke ni? Nak nangis lah Nadia! Cantik sangat!! Dah tujuh tahun dengan pemandangan yg sama. Cukup puas hati.”
Ninie Nisa

“Subhanallah cantik sangat! Wow alhamdulillah, ini mcm dah berubah 360 darjah. To be honest beyond our expextation.”
Norman Kamim & Memey Suhaiza

“Ada touch of kotemporari, ummi suka, situ pun cantik!”
Ummi Nazirah

ANDA SANGAT BERTUAH JIKA ANDA BELI HARI INI!
Jika anda beli sekarang, kami akan beri 3 BONUS bernilai RM 549 secara PERCUMA.

Bonus #1 –
IDW 50 TIPS TO CREATE AN AMAZING HOUSE EBOOK 

50 Tips Mendedahkan cara-cara untuk reka ruang dalaman rumah setaraf designer antarabangsa.

Bonus #2 –
7 CHECKLIST PENTING YANG ANDA PERLU TAHU

7 Checklist penting yang anda akan guna sebelum, semasa dan selepas renovasi rumah idaman.

Bonus #3 –
CETAKAN PREMIUM BUKU IDW DESIGN COLLECTION

EKSKLUSIF UNTUK EARLY BIRD SAHAJA!
Anda akan dapat semua FREE GIFT ini HANYA jika anda BELI SEKARANG​
Berapa ya agaknya modal yang saya perlukan untuk mula menggunakan template digital IDW Design Collection ni?
Dengan modal serendah
RM897
anda boleh mencapai rumah impian dengan segera.
Tapi…sebab kami betul-betul nak bantu lebih ramai rakyat Malaysia mencapai rumah impian mereka.
Kami nak beri 55% diskaun khas untuk anda HARI INI!

(E-Design Collection akan mula dihantar pada 1 Disember 2020)

RM 397
Tawaran bonus tamat dalam masa 4 jam 12 minit
Jam
Minit
Saat
Tekan butang ini untuk membeli
ANDA MASIH RAGU-RAGU?
Anda mungkin terfikir..
“Macam mana kalau saya dah beli template digital ni, tapi tak faham atau langsung tak membantu mencapai rumah impian saya?”
Jangan risau!
Kami pun rasa TAK LAYAK untuk terima DUIT jika template digital ini langsung TAK MEMBANTU menambah baik masalah anda.
Oleh sebab itu kami tawarkan :

JAMINAN PULANGAN WANG 100%
TANPA BANYAK SOAL

Kami SANGAT YAKIN template digital IDW ini akan bantu anda membuat kepetusan yang betul.
Namun jika anda RASA TAK BERBALOI, pihak kami akan terus memulangkan DUIT anda serta merta.
INI JAMINAN KAMI UNTUK BERIKAN YANG TERBAIK!
TAWARAN BONUS ISTIMEWA INI BAKAL TAMAT
Jam
Minit
Saat
BONUS BERNILAI RM 549
Bonus ini hanya untuk anda yg beli pada hari ini sahaja.
Tawaran bonus tamat dalam masa 4 jam 12 minit
Jam
Minit
Saat
5 LANGKAH UNTUK MEMILIKI TEMPLATE DIGITAL INI
JANGAN CUBA TANGGUH LAGI!
Makin lama anda bertangguh, makin lambat proses renovasi rumah impian anda.

Jangan tunggu sehingga bertahun baru nak ambil tindakan.

Ramai yang rasa mereka tak perlukan template digital IDW ni sebab boleh “pandai-pandai” sendiri katanya.

Namun, ramai juga yang akhirnya tersalah langkah dan terpaksa membuat renovasi kali kedua, lagi teruk perlu keluar modal berganda daripada kos asal.

Lepas tu baru menyesal & cuba nak beli template digital ni.

Tapi…

Bajet untuk renovate rumah dah habis!

Simpanan pun dah habis!

Rugi masa bertahun-tahun kumpul duit kononnya nak dapat rumah idaman tetapi dapat sebaliknya.

Jadi kami dari IDW nak sangat bantu rakyat Malaysia…

Untuk membina rumah impian anda sebaik mungkin.

Jadi kami yakin!

Dengan pelaburan serendah RM397 ini akan bantu anda jimat ribuan ringgit.

Jangan tangguh lagi.

Jom kita renovasi,
RUMAH IMPIAN SEKARANG!

“Psstt.. Jika bukan hari ini, bila lagi anda nak bertindak? 1 tahun drpd sekarang, anda akan ingat template digital IDW ini sebagai satu pelaburan paling bijak yg anda pernah buat pada tahun 2021!”
Copyright © IDW Design & Build Sdn Bhd 2021 | Terma & Syarat