TERINGIN NAK ADA RUMAH DENGAN REKAAN INTERIOR DESIGN IKUT CITARASA SENDIRI?

Tapi anda kurang bajet nak hire tak cukup masa nak cari pening nak pilih risau ditipu kurang bajet nak hire tak cukup masa nak cari pening nak pilih risau ditipu interior designer profesional?

MEMPERKENALKAN

IDW DESIGN COLLECTION

BUKU INTERIOR DESIGN “PLUG & PLAY” YANG PERTAMA DI MALAYSIA

Buku IDW Design Collection ini dicipta khas untuk pemilik rumah yang nak reka rumah idaman tanpa perlu hire interior designer.

Mempunyai Lebih 200+ Design Eksklusif

LIVING AREA DINING AREA KITCHEN AREA LAUNDRY AREA BEDROOM AREA FAMILY AREA WALKIN WARDROBE FOYER AREA OFFICE AREA PRAYER AREA

Setiap 200 pilihan rekaan siap disertakan sekali dengan 3 perkara penting :

1) 3D Interior Design
2) 2D Layout Plan
3) Detail Drawing

3D INTERIOR DESIGN 2D LAYOUT PLAN DETAIL DRAWING

(Sila klik video di atas untuk panduan cara guna)

KINI LEBIH MUDAH, CEPAT & JIMAT DUIT

Dengan buku IDW Design Collection ini, anda boleh terus gunakan 3D Interior Design, 2D Layout Plan dan Detail Drawing pada mana-mana kontraktor untuk membina rumah impian anda.

Untuk lebih mudah, hanya scan ‘QR code’ yang ada pada setiap design dan hantar link kepada kontraktor.
200 Design Area yang disediakan di dalam buku ini dapat membantu anda untuk memilih mengikut citarasa dan ukuran ruang dalaman yang tepat dan teliti.
Anda boleh jimat sehingga:

RM 2000 untuk rekaan living room RM 1200 untuk rekaan master bedroom RM 1500 untuk rekaan dry kitchen RM 800 untuk rekaan dining area RM 1200 untuk rekaan guest room RM 400 untuk rekaan wardrobe RM 650 untuk rekaan TV cabinet

APA KATA KONTRAKTOR TERHADAP BUKU INI?

“Buku ni sangat memudahkan interaction kita dengan client, kita terus faham apa yang mereka nak”

Puan Wan Suryana

“Ini ibarat ensiklopedia untuk interior design. Bukan setakat jimat masa, tapi dah siap boleh terus copy paste”

Tuan Abdullah Isa

APA KATA PELANGGAN TERHADAP KUALITI REKAAN OLEH IDW?

IDW TELAH TERSIAR DI :
Dihasilkan oleh syarikat interior design profesional
0 +
Design
0 +
Pelanggan
0 +
Tahun

“Impian kami adalah setiap rumah harus mempunyai senaskah IDW Design Collection. Interior Design kini dihujung jari anda. Transforming Space, Transforming Life.”

IDr Lokman Hakim &
IDr Rabiatul Adawiyah

Founders of IDW

IDW Design Collection

Harga asal RM897

HARGA PROMO + 2 BONUS

Harga Early Bird : RM397

RM597

Tekan butang dibawah untuk mulakan tempahan

PROMO akan tamat dalam :
Hari
Jam
Minit
Saat

Beli sekarang dan dapatkan 2 bonus bernilai RM 399 di bawah ini secara percuma

BONUS 1 : HOUSE RENOVATION CHECKLIST

Checklist Before-During-After Renovation That You Must Know
(BERNILAI RM200)

BONUS 2 : 50 INTERIOR DESIGN TIPS

50 TIPS DESIGN RUMAH SEPERTI INTERIOR DESIGNER PROFESIONAL
(BERNILAI RM199)

TRANSAKSI DILINDUNGI

*Pembelian Bebas Risiko

PENGHANTARAN PERCUMA

*Kecuali Sabah, Sarawak & Brunei

JAMINAN PULANGAN WANG

*Mengikut Terma & Syarat

JOM DENGAR SENDIRI APA KATA PELANGGAN SETIA IDW DESIGN

“I cari designer yang kita tengok tu nampak mahal, nampak mewah, nampak berkualiti yang kalau kita ketuk-ketuk tu tak bunyi lah belakang dia.”
Founder Noir Beauty & Health

“Kalau I ada nak buat apa-apa rumah pun lepas ni, akan cari IDW. Mereka dengar kehendak kita, mungkin apa yang kita nak tu tak sesuai, tapi they comeback with better solution & idea.”
Pn. Nora

“Rumah saya ke ni? Nak nangis lah Nadia! Cantik sangat!! Dah tujuh tahun dengan pemandangan yang sama. Cukup puas hati.”
Ninie Nisa

“Ada touch of kotemporari, ummi suka, situ pun cantik!”
Ummi Nazeera

Elak buat kesilapan terrr-salah design rumah sampai terpaksa tanggung kerugian kos renovation bernilai ribuan ribu ringgit.

Jom bina rumah impian anda dengan IDW DESIGN COLLECTION sekarang!
IDW DESIGN & BUILD SDN BHD

'We believe in transforming people’s life by transforming their spaces.'

KAMI MENERIMA
Copyright © IDW Design & Build Sdn Bhd 2021 | Terma & Syarat | Profil IDW Design & Build Sdn Bhd